Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til ballderProfilbildet til Helene89Profilbildet til sisunorProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til ellenProfilbildet til julieProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til AvalonProfilbildet til SimProfilbildet til AnetteleProfilbildet til ani5Profilbildet til KongenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til elghodeProfilbildet til Linda_25Profilbildet til sola50Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til i love boysProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28

X

@lyst
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt X:Disse profilene har X besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje