Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til SarlimeProfilbildet til freaky2Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til LåtteProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til jeanettekProfilbildet til vekten75Profilbildet til Nic94
Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Roger84Profilbildet til BillProfilbildet til talkmanProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til blaithinProfilbildet til PlatinumProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til bergen89Profilbildet til shaftyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Daniella40 med mann

X

@lyst
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt X:Disse profilene har X besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje