Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Joachim*Profilbildet til NordJente90Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til NjordProfilbildet til Cato1977Profilbildet til jarlemannProfilbildet til ElviraProfilbildet til moss73Profilbildet til kennedy85Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til maritaProfilbildet til colargolProfilbildet til nada000
Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til harepusenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til ReidarProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til JaNuSProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ZizouProfilbildet til NjordProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Slave g23Profilbildet til RomeoProfilbildet til MrTwoface

X

@lyst
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt X:Disse profilene har X besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje