Profilbildet til RixnProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til LissaProfilbildet til LokerProfilbildet til Crazy92Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til sjømannProfilbildet til xantippeProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til stuve92Profilbildet til ValeriaProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til talkman
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til AnetteleProfilbildet til kmfantProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til MarwinProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til MoaProfilbildet til runAProfilbildet til DrulProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til angelica96

Spindel

@m-renate76
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Spindel:Disse profilene har Spindel besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje