Profilbildet til Torill1979Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til TheRose49Profilbildet til leandroProfilbildet til Tara84Profilbildet til fadedProfilbildet til AmpriProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til SvantepriProfilbildet til burndocProfilbildet til MartinosloProfilbildet til snirlenProfilbildet til love one another
Profilbildet til ElinesProfilbildet til windel999Profilbildet til IronheartProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til AskimMannProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til GeiriProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til TheMissProfilbildet til ElviraProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Trusted Smiley

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje