Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til JontassProfilbildet til hotnoProfilbildet til Per SProfilbildet til TearyProfilbildet til akane21Profilbildet til jan50Profilbildet til sanjaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til StrazoProfilbildet til krsflortProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Telemann88Profilbildet til JupiterProfilbildet til KosMus
Profilbildet til BittenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til kjelli77Profilbildet til superteddProfilbildet til jarlemannProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til yanaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til kmfantProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til kennethProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

m33sandnes

@m33sandnes
aktiv 2 år, 7 måneder siden
@hulderjenta fine bilder .) Vis
Disse profilene har besøkt m33sandnes:Disse profilene har m33sandnes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje