Profilbildet til pytagorasProfilbildet til ExosProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til northkickProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Lez 40Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til poffenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til blaithinProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Sonny55
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til KaisaProfilbildet til Thea92Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til SussProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til LatexfunProfilbildet til zethProfilbildet til regntøymannProfilbildet til henrkjarProfilbildet til jens41Profilbildet til qwerty19Profilbildet til bergenm30Profilbildet til leandroProfilbildet til Tinkerbell

m52a

@m52a
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt m52a:Disse profilene har m52a besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje