Profilbildet til mann oslProfilbildet til *Punky*Profilbildet til DavinciProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til northkickProfilbildet til nord88Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til HardRockProfilbildet til eddi1000Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Joey77Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til sjømannProfilbildet til På_søkProfilbildet til røyskatta
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til someboyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til freezinProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til HardRockProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Reina21Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Lica89Profilbildet til OdinProfilbildet til Gutt24Trent

m52a

@m52a
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt m52a:Disse profilene har m52a besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje