Profilbildet til Grom87Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til .tvliseProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til DjeimiProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Just4youProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MatteStProfilbildet til Osl38Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til BullseyeProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til levanger_g31
Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til BiTrineProfilbildet til MolliProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til freezinProfilbildet til naitsProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til KjellarProfilbildet til HommeProfilbildet til plusSProfilbildet til Oslo27Profilbildet til PlatinumProfilbildet til CandyCrush

maanestraale

@maanestraale
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt maanestraale:Disse profilene har maanestraale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje