Profilbildet til MidasProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Anne72Profilbildet til 33Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til BotanicalProfilbildet til MusashiProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Natasha93Profilbildet til ak00nProfilbildet til LamatryneProfilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til nada000Profilbildet til stian93Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til **WanjaProfilbildet til AlekProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til testomanProfilbildet til oslokosProfilbildet til StianProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.

maanestraale

@maanestraale
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt maanestraale:Disse profilene har maanestraale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje