Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til pierceddickProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til yanaProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til JimBodenProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Humlevatn
Profilbildet til SuzProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ole322Profilbildet til DavinciProfilbildet til PlatinumProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til trannyboyProfilbildet til naitsProfilbildet til temptationProfilbildet til MusashiProfilbildet til Mr.XProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til golfbear

maanestraale

@maanestraale
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt maanestraale:Disse profilene har maanestraale besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje