Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Donatello21Profilbildet til SarlimeProfilbildet til swedmanProfilbildet til CalaDorProfilbildet til **WanjaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til beitoProfilbildet til monique tvProfilbildet til BjoernProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til OlavsenProfilbildet til carmellaProfilbildet til EspenProfilbildet til Stavanger
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til DionysusProfilbildet til Haakon92Profilbildet til RuienProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til runAProfilbildet til Fin g30Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til LizzyProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Elleseus

Mike

@mac1000
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mike:Disse profilene har Mike besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje