Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til NordlandProfilbildet til ChivasProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til sexworker202Profilbildet til MissMProfilbildet til qwerty19Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til simonaProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til TengilProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til HommeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til monique tvProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til XjanneProfilbildet til LåtteProfilbildet til NowheremanProfilbildet til BadboyProfilbildet til DionysusProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til LokerProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Soffi

Machiavelli

@machiavelli
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Machiavelli:Disse profilene har Machiavelli besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje