Profilbildet til ToremannProfilbildet til ExosProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Fresia4Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ElinesProfilbildet til dia***Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til RememBr83Profilbildet til TuttaProfilbildet til naitsProfilbildet til Mrbig
Profilbildet til @nn@Profilbildet til ZeroProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til GiggSProfilbildet til AlekProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til lauraloveProfilbildet til PhenrikProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Slappen72Profilbildet til solaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til RomeoProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Grom87

Machiavelli

@machiavelli
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Machiavelli:Disse profilene har Machiavelli besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje