Profilbildet til lovebbwProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til AlexanderProfilbildet til latino123Profilbildet til pvcloveProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til OralProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til LilliMy
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til RixnProfilbildet til kmfantProfilbildet til shaftyProfilbildet til RantazticProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til losamantesProfilbildet til kastrdProfilbildet til JaNuSProfilbildet til RogermadsProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Nightdiver

Machiavelli

@machiavelli
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Machiavelli:Disse profilene har Machiavelli besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje