Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Niko9Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til SamehadaProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til babybooProfilbildet til Fresia4Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til NordlandProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Par S Jente østf
Profilbildet til ArconadaProfilbildet til NataProfilbildet til FinelineProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Andersen89Profilbildet til westpar76Profilbildet til VildeeeProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til sola50Profilbildet til BergenoProfilbildet til Donatello21Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Lez 40Profilbildet til regntøymann

Machiavelli

@machiavelli
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Machiavelli:Disse profilene har Machiavelli besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje