Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til nada000Profilbildet til På_søkProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til NyssaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til PlatinumProfilbildet til bergen89Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til BistvgProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til maritaProfilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til SadominatorProfilbildet til parivestProfilbildet til runAProfilbildet til NeonProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til godsg1Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til AlexanderProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til C.lop14Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til SoffiProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo

Machiavelli

@machiavelli
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Machiavelli:Disse profilene har Machiavelli besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje