Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til IronheartProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Angel84Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til mindwtoProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til BergenoProfilbildet til virtuveProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til BecksProfilbildet til MM77Profilbildet til LadyBBW
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til EscobarProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Lars80Profilbildet til Modesty56Profilbildet til geddimannProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til AlexsProfilbildet til StianProfilbildet til Geirern92Profilbildet til frekkis71Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til marita

Machiavelli

@machiavelli
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Machiavelli:Disse profilene har Machiavelli besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje