Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til englevingerProfilbildet til moss73Profilbildet til petzlProfilbildet til GoldenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til HommeProfilbildet til NjordProfilbildet til TingTongProfilbildet til GeiriProfilbildet til GiggSProfilbildet til claireProfilbildet til TommybProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til MissMProfilbildet til ElyProfilbildet til LeneaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til solaProfilbildet til latino123Profilbildet til julieProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til plusSProfilbildet til Nic94Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til JimBoden

Machiavelli

@machiavelli
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Machiavelli:Disse profilene har Machiavelli besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje