Profilbildet til sjømannProfilbildet til VictorProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til sola50Profilbildet til Alexander44Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til swedmanProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til .tvliseProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til NowheremanProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til MrLumar82
Profilbildet til NåProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til kaiasoProfilbildet til DionysusProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til agderProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til SiljeProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til andy1988Profilbildet til LilliMyProfilbildet til jeanettekProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Grom87Profilbildet til colargol

Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.

@madel
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.:Disse profilene har Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff. besøkt:
Viser 1 - 4 av 4 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 dager, 4 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 4 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje