Profilbildet til Tony21Profilbildet til NowheremanProfilbildet til golfbearProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til **WanjaProfilbildet til geddimannProfilbildet til blaithinProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til L_KProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Muskeldigger
Profilbildet til ArousalProfilbildet til Angel84Profilbildet til Lars80Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til PSYllonProfilbildet til joniProfilbildet til NinnaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til stuve92Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til nordicsound

Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.

@madel
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.:Disse profilene har Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff. besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje