Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til kmfantProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til IntrMannProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til DjeimiProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til KarinagayProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Jan46Profilbildet til monique tvProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til OpplandsPar
Profilbildet til LathamsProfilbildet til lauraloveProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til ani5Profilbildet til Kate WProfilbildet til SuzProfilbildet til RJProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til PSYllonProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Handyman40Profilbildet til PussiProfilbildet til elghodeProfilbildet til HardRockProfilbildet til Ruthless84

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje