Profilbildet til SpindelProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Mossing34Profilbildet til pvcloveProfilbildet til BergenoProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ValeriaProfilbildet til NallexyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til JupiterProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Tony21Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til SofiaTheModell
Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til AndyrjProfilbildet til monique tvProfilbildet til Reina21Profilbildet til joniProfilbildet til regntøymannProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til NåProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til SpindelProfilbildet til MusashiProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Jan46Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Buffy93Profilbildet til kjelli77

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje