Profilbildet til uzi69Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til BecksProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til SiljeProfilbildet til SadominatorProfilbildet til ValeriaProfilbildet til RJProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til FreshnessProfilbildet til NyssaProfilbildet til ReidarProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til urokraakeProfilbildet til !!sweetie
Profilbildet til KWGProfilbildet til InsomniaProfilbildet til BergenoProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SakoProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til hank95Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Flekka18Profilbildet til AndiiProfilbildet til TorolavProfilbildet til NannaProfilbildet til Kaisa

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje