Profilbildet til sverre89Profilbildet til halloisProfilbildet til carogirlProfilbildet til pvcloveProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til NannaProfilbildet til bait69Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til C.lop14Profilbildet til sola50Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til stor pungProfilbildet til nordicsound
Profilbildet til mrroyalProfilbildet til jeanettekProfilbildet til poffenProfilbildet til Oslo27Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til LadysmanProfilbildet til MannValdresProfilbildet til AngelManProfilbildet til GhroltProfilbildet til Difference___Profilbildet til MedusaProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til harepusenProfilbildet til vanosm52Profilbildet til 25slank0sl0

shinY_

@magne-nn
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje