Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til ReidarProfilbildet til Sublime81Profilbildet til KongenProfilbildet til m52aProfilbildet til RosjerProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til HebroProfilbildet til sexypar85Profilbildet til brollProfilbildet til just myselfProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til AlekProfilbildet til stor pungProfilbildet til Gutt20sør
Profilbildet til AngelManProfilbildet til BergenoProfilbildet til SiljeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sexworker202Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til zailoProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til mrroyalProfilbildet til shado33Profilbildet til Angel84Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til AlexsProfilbildet til Homme

shinY_

@magne-nn
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje