Profilbildet til IronheartProfilbildet til Difference___Profilbildet til JærguttenProfilbildet til SherylProfilbildet til Osl38Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til pompelProfilbildet til BadboyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Slave g23Profilbildet til ValeriaProfilbildet til harepusenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til trannyboyProfilbildet til hawe35Profilbildet til Telemann88Profilbildet til XenaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til freezinProfilbildet til Julie00Profilbildet til knutbrgProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Trh1980

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje