Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til westpar76Profilbildet til MortenBProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til IngegardProfilbildet til xtrProfilbildet til Solros72Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Angel84Profilbildet til LookmeProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til BillProfilbildet til HardRockProfilbildet til TearyProfilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til TheReaderProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Tine cdProfilbildet til hawe35Profilbildet til bunnyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til dewill77Profilbildet til bwillyProfilbildet til InnlandetProfilbildet til oslokosProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til petzlProfilbildet til babyblueeyes

shinY_

@magne-nn
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje