Profilbildet til Singel49Profilbildet til sisunorProfilbildet til foresterProfilbildet til BabyWProfilbildet til ak00nProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SjtProfilbildet til toro60Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SherylProfilbildet til andy1988Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Joey77Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Crazy92Profilbildet til dp72
Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til troendern93Profilbildet til MikeProfilbildet til kaiasoProfilbildet til sexworker202Profilbildet til pompelProfilbildet til coolchic101Profilbildet til SylvesterProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BiparProfilbildet til NettstedetProfilbildet til L_KProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Telemann88

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje