Profilbildet til YongProfilbildet til No StringsProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til hgsd1Profilbildet til CindyCDProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til h_frodeProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til johnrunProfilbildet til par_30Profilbildet til shaftyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til StavangerM60
Profilbildet til KvastenProfilbildet til pitt76Profilbildet til Skeva91Profilbildet til SoffiProfilbildet til babybooProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ChivasProfilbildet til latexthingProfilbildet til MatteStProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til faithProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til PussiProfilbildet til AinaCdProfilbildet til hgsd1

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje