Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til hank95Profilbildet til poffenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til godsg1Profilbildet til InsomniaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til NallexyProfilbildet til LåtteProfilbildet til MM77Profilbildet til two-playful
Profilbildet til PlatinumProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til latex66Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Tine cdProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sjømannProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til TorolavProfilbildet til Telemann88Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Lill17Profilbildet til JosepProfilbildet til Haakon92

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje