Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SpindelProfilbildet til Torill1979Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til NjordProfilbildet til talkmanProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til parivestProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til xdresserProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Romeo
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SarlimeProfilbildet til ToremannProfilbildet til smoker;)Profilbildet til MolliProfilbildet til LeticiaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til northkickProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MartinosloProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje