Profilbildet til SKubrickProfilbildet til jonas93Profilbildet til sweettortureProfilbildet til stian93Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til bby123Profilbildet til JontassProfilbildet til LeticiaProfilbildet til TallDarkHandsome
Profilbildet til Reina21Profilbildet til Sublime81Profilbildet til kinky667Profilbildet til GiggSProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til sweettortureProfilbildet til buskerudProfilbildet til trannyboyProfilbildet til babybooProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til nord88Profilbildet til miss76Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til leandroProfilbildet til mark04

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje