Profilbildet til sexworker202Profilbildet til bergenm30Profilbildet til gameroslProfilbildet til nattroseProfilbildet til LatexleahProfilbildet til smoker;)Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til MartinosloProfilbildet til ellenProfilbildet til DjeimiProfilbildet til shinY_Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til SimProfilbildet til BergenBiSugerDeg
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til NåProfilbildet til MissProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SherylProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til sisunorProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til DavinciProfilbildet til nina1992

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje