Profilbildet til poffenProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Fin g30Profilbildet til JustinProfilbildet til superteddProfilbildet til TordenspydProfilbildet til BillProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til AndroidProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til leandroProfilbildet til CandyCrush
Profilbildet til BullseyeProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til 33Profilbildet til KWGProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til beitoProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til plusSProfilbildet til Lars80Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til BottomProfilbildet til MarwinProfilbildet til guttenProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Søker spennign

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje