Profilbildet til shivaProfilbildet til DavinciProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Siba44Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til MusashiProfilbildet til DrulProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til EscobarProfilbildet til agderProfilbildet til Hemne72Profilbildet til julieProfilbildet til lauraloveProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til snirlenProfilbildet til Roger84
Profilbildet til parivestProfilbildet til IntrMannProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til temptationProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til buskerudProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til TuttaProfilbildet til BluwProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Erik1337Profilbildet til petrus1956

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje