Profilbildet til Par på camProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BotanicalProfilbildet til godsg1Profilbildet til badboy1986Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til zailoProfilbildet til SakoProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til fridafridaProfilbildet til LærerenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Caleron86Profilbildet til XL Kukk
Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til OralProfilbildet til sjømannProfilbildet til Trh1980Profilbildet til jan50Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Niko9Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til latino123Profilbildet til agderProfilbildet til MartinosloProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Mizzy

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje