Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til NightdiverProfilbildet til ManimalProfilbildet til pytagorasProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til KvastenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til golfbearProfilbildet til Caleron86Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Reidar
Profilbildet til NjordProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til BiTrineProfilbildet til førdeparetProfilbildet til JiJiProfilbildet til ani5Profilbildet til fridafridaProfilbildet til KogKProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til staalmannenProfilbildet til carogirlProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til mann oslProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til faithProfilbildet til Angel84

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje