Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til ExodiaProfilbildet til VictorProfilbildet til JontassProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Trappani89Profilbildet til tinaProfilbildet til colargolProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til AngelManProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til dia***Profilbildet til ManimalProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Molli
Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Flekka18Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til bunnyProfilbildet til angelica96Profilbildet til RomeoProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ShjalomProfilbildet til jarlemannProfilbildet til .tvlise

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje