Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ThomasassProfilbildet til h_frodeProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til skurk3Profilbildet til ElleseusProfilbildet til guttenProfilbildet til freezinProfilbildet til mrroyalProfilbildet til xdresserProfilbildet til NallexyProfilbildet til MissBlackrose
Profilbildet til 59modellProfilbildet til VictorProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til HazeProfilbildet til DionysusProfilbildet til jente2011Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Linda_25Profilbildet til PussiProfilbildet til buskerudProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til NannaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til kinky667Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Floppa1

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje