Profilbildet til MehtevasProfilbildet til DrulProfilbildet til Linda_25Profilbildet til stian93Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Tobben28Profilbildet til På_søkProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til shado33Profilbildet til JupiterProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til freaky2Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Angel84
Profilbildet til colargolProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til DavinciProfilbildet til JiJiProfilbildet til Erik1337Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til LærerenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Mandal37Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til kinky667Profilbildet til TallDarkHandsome

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje