Profilbildet til ani5Profilbildet til moss73Profilbildet til lovebbwProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ShjalomProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til colargolProfilbildet til Hilde79Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Cd28Profilbildet til bunnyProfilbildet til 2KosProfilbildet til xdresserProfilbildet til BecksProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til LatexfunProfilbildet til freaky2Profilbildet til burndocProfilbildet til kennedy85Profilbildet til coolchic101Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til RantazticProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje