Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til StianProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til halloisProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til windel999Profilbildet til stor pungProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til bbck osloProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til MortenBProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til maanestraale
Profilbildet til talkmanProfilbildet til cat68Profilbildet til yanaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til UerfarenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til HelgelandsGubbe

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje