Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til RAPID4Profilbildet til shado33Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til orphansProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til SadominatorProfilbildet til AlesioProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til bergen89
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BadboyProfilbildet til BjornchProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til skurk3Profilbildet til Tyber30Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Joey77Profilbildet til LamatryneProfilbildet til sølProfilbildet til sweden boyProfilbildet til BBW28Profilbildet til Handyman31Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ingolad

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje