Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Helene89Profilbildet til jannis25Profilbildet til Handyman40Profilbildet til henrkjarProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til KarinagayProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til bwillyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til L_KProfilbildet til StavangerM60
Profilbildet til CalaDorProfilbildet til BBW28Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Solros72Profilbildet til orro75Profilbildet til SakoProfilbildet til toro60Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til HardRockProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til testomanProfilbildet til colargolProfilbildet til m52a

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje