Profilbildet til Modesty56Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til MannValdresProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til AfroManProfilbildet til nord88Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til stuve92Profilbildet til BabyWProfilbildet til L_KProfilbildet til LissaProfilbildet til BBW28Profilbildet til veilchen
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til trisvikProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til JontassProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Slappen72Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til lekenergodProfilbildet til staalmannenProfilbildet til OppeiNord

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje