Profilbildet til simonaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til førdeparetProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til RantazticProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Kate WProfilbildet til xdresserProfilbildet til Erogen
Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SherylProfilbildet til BergenoProfilbildet til ElviraProfilbildet til LærerenProfilbildet til NannaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Anne72Profilbildet til 33Profilbildet til RAPID4Profilbildet til Alesio

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje