Profilbildet til Crazy92Profilbildet til NeonProfilbildet til NyssaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til KarinagayProfilbildet til kinky667Profilbildet til GoldenProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Kas=)
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til TheRose49Profilbildet til miss76Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Donatello21Profilbildet til j18elverumProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til AskimMannProfilbildet til cat68Profilbildet til MariusProfilbildet til MissyMooProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Linda_25

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje