Profilbildet til Angel4uProfilbildet til BjoernProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til RubberkingProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MariusProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til halloisProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Latex50Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til mrtore
Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til elghodeProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til NataProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til sweettortureProfilbildet til VildeeeProfilbildet til freaky2Profilbildet til bergen89

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje