Profilbildet til zethProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til poopITboyProfilbildet til RonnProfilbildet til NjordProfilbildet til carogirlProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til No StringsProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til NathalieJanne
Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til spruksProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til norseman9Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til JaNuSProfilbildet til CulprateProfilbildet til ExodiaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Latex44Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til pierceddick

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 30 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 30 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje