Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til ShineProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til XjanneProfilbildet til lekenergodProfilbildet til RosjerProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til JærguttenProfilbildet til AjscreamProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til jarlemannProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Flekka18
Profilbildet til toro60Profilbildet til virtuveProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ManimalProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til guttenProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til NettstedetProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til OppeiNord

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 14 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 14 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje