Profilbildet til beitoProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til vickycdProfilbildet til simonaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til JavhaxProfilbildet til windel999Profilbildet til AyakachanProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til knny88Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til 2KosProfilbildet til trisvikProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Android
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til NeonProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til KosMusProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til SadominatorProfilbildet til nina1992Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til BecksProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til westpar76

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

shinY_

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Søker dame primært eller mann som liker blankt tøy.. skinn, lakk., gummi og annet..

Søker også noen å dele annet med

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje