Profilbildet til bergenm30Profilbildet til KarinagayProfilbildet til No StringsProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til HebroProfilbildet til TearyProfilbildet til 2KosProfilbildet til AnetteleProfilbildet til fadedProfilbildet til sweettortureProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Zizou
Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Grom87Profilbildet til CleoProfilbildet til westpar76Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ExosProfilbildet til JiJiProfilbildet til spruksProfilbildet til bamsefarProfilbildet til LauVauProfilbildet til sexy panda

shinY_

@magne-nn
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

shinY_

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Søker dame primært eller mann som liker blankt tøy.. skinn, lakk., gummi og annet..

Søker også noen å dele annet med

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje