Profilbildet til SoffiProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Osl38Profilbildet til NordlandProfilbildet til geddimannProfilbildet til AvalonProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til MartinosloProfilbildet til HazeProfilbildet til førdeparetProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til AngelManProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Rantaztic
Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Ready4funProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til ani5Profilbildet til xdresserProfilbildet til akane21Profilbildet til MeeowProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til just myselfProfilbildet til BecksProfilbildet til AfroManProfilbildet til KarinagayProfilbildet til henrkjarProfilbildet til faithProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Voluptuous

shinY_

@magne-nn
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt shinY_:Disse profilene har shinY_ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

shinY_

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Søker dame primært eller mann som liker blankt tøy.. skinn, lakk., gummi og annet..

Søker også noen å dele annet med

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje