Profilbildet til Donatello21Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til pytagorasProfilbildet til yanaProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til apeeassProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til RubberkingProfilbildet til superteddProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Crazy92
Profilbildet til SvetikProfilbildet til Sonny55Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til kajabiProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Hemne72Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til vigdis 48

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje