Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til BecksProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til lovebbwProfilbildet til nelg90Profilbildet til faithProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til røyskattaProfilbildet til MaykieProfilbildet til RomeoProfilbildet til Robin..tv
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til veilchenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til sverre89Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SvetikProfilbildet til SportoguyProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til jonas93Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Tomas89bergen
  • 4 år, 2 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 4 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje