Profilbildet til SammiProfilbildet til Per SProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til DodraugenProfilbildet til nattroseProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til stian93Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til JiJiProfilbildet til sverre89Profilbildet til LilliMyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Cdrypa
Profilbildet til bwillyProfilbildet til søker sexProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til JiJiProfilbildet til Klar 79Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Androx0Profilbildet til ElleseusProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til EmoDoll Kari
  • 4 år, 5 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje