Profilbildet til sweden boyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til kennedy85Profilbildet til TengilProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til bad666boyProfilbildet til JontassProfilbildet til TommybProfilbildet til vanosm52Profilbildet til harepusenProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til KWGProfilbildet til Jan46
Profilbildet til JosepProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Kalle2Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til carogirlProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til dia***Profilbildet til Tobben28Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Linda_25Profilbildet til DionysusProfilbildet til PhenrikProfilbildet til par_30
  • 4 år, 2 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 4 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje