Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Jan46Profilbildet til dogbayProfilbildet til shado33Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til ToyenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til northkickProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til MM77Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til hawe35Profilbildet til Søt.gutt:)
Profilbildet til knny88Profilbildet til Per SProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til mrtoreProfilbildet til TengilProfilbildet til CdrypaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til bby123Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til HommeProfilbildet til golfbearProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til sola50
  • 3 år, 7 måneder siden

    maler.n

    maler.n og @nn@ har nå kontaktforbindelse 3 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje