Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til InsomniaProfilbildet til NåProfilbildet til apeeassProfilbildet til trisvikProfilbildet til m52aProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til GeiriProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til virtuveProfilbildet til ToyenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til KospieProfilbildet til Rasputin72
Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til RockDudeProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til hawe35Profilbildet til ShjalomProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til BotanicalProfilbildet til jonas93Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til AngelManProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Natasha93Profilbildet til MissProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Snæx

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje