Profilbildet til Siba44Profilbildet til IngunnProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til GoldenProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til zethProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til JupiterProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Thea92Profilbildet til slavi
Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Joey77Profilbildet til hawe35Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til AngelManProfilbildet til maritaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til urokraakeProfilbildet til fadedProfilbildet til ExosProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til NylongummiProfilbildet til .transe oslo 47

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje