Profilbildet til ShineProfilbildet til trisvikProfilbildet til Crazy92Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til nattroseProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Ready4funProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Torill1979Profilbildet til monique tvProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til ArconadaProfilbildet til sluggernProfilbildet til pvclove
Profilbildet til Cato1977Profilbildet til komigje69Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til MrVoldProfilbildet til just myselfProfilbildet til jeanettekProfilbildet til sluggernProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til staalmannenProfilbildet til EvensProfilbildet til AskimMannProfilbildet til 59modellProfilbildet til IngunnProfilbildet til bait69Profilbildet til binittedal31

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje