Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til kajabiProfilbildet til Niko9Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Leto78Profilbildet til bergen89Profilbildet til snirlenProfilbildet til NyssaProfilbildet til RantazticProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til andy1988Profilbildet til LangbeinProfilbildet til TommybProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til RuienProfilbildet til Thea92
Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til AngelManProfilbildet til Joey77Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til SamehadaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til mark04Profilbildet til TorolavProfilbildet til Reina21Profilbildet til .Lisetv

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje