Profilbildet til kennedy85Profilbildet til kennethProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Geirern92Profilbildet til shado33Profilbildet til LauVauProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til TabbeProfilbildet til vanosm52Profilbildet til ballderProfilbildet til LilliMyProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til latino123
Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til LærerenProfilbildet til sexworker202Profilbildet til maritaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til yanaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ani5Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til sjømannProfilbildet til elghode
  • 3 år, 6 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 3 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje