Profilbildet til knny88Profilbildet til carogirlProfilbildet til HardRockProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til RuienProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til sweettortureProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til sisunorProfilbildet til bunnyProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til JosepProfilbildet til Manimal
Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til DodraugenProfilbildet til SuzProfilbildet til foresterProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til JM28Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til RuienProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til LatexmannProfilbildet til bunnyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til nattroseProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Rantaztic
  • 3 år, 3 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 3 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje