Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til johnrunProfilbildet til ole322Profilbildet til synnyProfilbildet til AsveigProfilbildet til Mindy000Profilbildet til lovebbwProfilbildet til naitsProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til xdresserProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Haakon92Profilbildet til 2KosProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til RAPID4
Profilbildet til talkmanProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til NåProfilbildet til Plu2Profilbildet til Sonny55Profilbildet til monique tvProfilbildet til RJProfilbildet til dogbayProfilbildet til RockDudeProfilbildet til latex66Profilbildet til ShineProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Emiljepusiiii14
  • 3 år, 6 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 3 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje