Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til just myselfProfilbildet til pvcloveProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til mrroyalProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til j18elverumProfilbildet til NåProfilbildet til jeanettekProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SiljeProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Hebro
Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til petzlProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til SammiProfilbildet til Ready4funProfilbildet til jeanettek
  • 3 år, 3 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 3 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje