Profilbildet til toro60Profilbildet til Oslo27Profilbildet til MedusaProfilbildet til simonaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til moss73Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til layllanielsProfilbildet til Latex50Profilbildet til faithProfilbildet til YouwishProfilbildet til RonnProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til kenneth
Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til 2KosProfilbildet til KimmernProfilbildet til SnæxProfilbildet til SKubrickProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til DragongirlProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til beitoProfilbildet til mrtoreProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Kalle2Profilbildet til afrikarProfilbildet til shado33
  • 3 år, 6 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 3 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje