Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til TuttaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til hawe35Profilbildet til slaviProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Nic94Profilbildet til TigerProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Erlend:)
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til xtrProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til IronheartProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til nattroseProfilbildet til Niko9Profilbildet til westpar76Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Haakon92Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Hanne Panne
  • 3 år, 5 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje