Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til burndocProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til badboy1986Profilbildet til TuttaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Anne72Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Bergensgutt89
Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til AmpriProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Lars80Profilbildet til LululuuProfilbildet til InsomniaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til lovebbwProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til JimBodenProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Sportoguy
  • 3 år, 5 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 3 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje