Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ExosProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AvalonProfilbildet til MrVoldProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til fridafridaProfilbildet til naitsProfilbildet til Kjellar
Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til latex66Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til mizzyProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til BjornchProfilbildet til karolinmartin1Profilbildet til lauraloveProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til LokerProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til halloisProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til StianProfilbildet til nord88Profilbildet til mannstavanger
  • 3 år, 2 måneder siden

    maler.n

    maler.n endret profilbildet sitt 3 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje