Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til brollProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Torill1979Profilbildet til JustinProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til På_søkProfilbildet til Trappani89Profilbildet til MarwinProfilbildet til harepusenProfilbildet til Dragongirl
Profilbildet til jenandProfilbildet til BillProfilbildet til Alexander44Profilbildet til trisvikProfilbildet til IngunnProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SarlimeProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til krsflortProfilbildet til dewill77Profilbildet til eddi1000Profilbildet til LululuuProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til KittyCat29
  • 2 år, 8 måneder siden

    maler.n

    maler.n og slavi har nå kontaktforbindelse 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje