Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MortenBProfilbildet til OdinProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til sverre89Profilbildet til MarwinProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SussProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ArielProfilbildet til dogbayProfilbildet til Voluptuous
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til StrazoProfilbildet til TuttaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til jens41Profilbildet til Kate WProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til SiljeProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til XenaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Elvira
  • 2 år, 5 måneder siden

    maler.n

    maler.n og slavi har nå kontaktforbindelse 2 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje