Profilbildet til BadboyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Androx0Profilbildet til PussiProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til InnlandetProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til jenandProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til lunatrabem
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til SarlimeProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til BottomProfilbildet til ElinesProfilbildet til DjeimiProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til LenemorProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til sjømannProfilbildet til Oral

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje