Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til hawe35Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til ExodiaProfilbildet til henrkjarProfilbildet til AndroidProfilbildet til VictorProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til TommybProfilbildet til 2KosProfilbildet til Isabella10Profilbildet til lekenergodProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til hasifa wahib
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til JontassProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til LilliMyProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MM77Profilbildet til Golddigger

Mandrake

@mandrake
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje