Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til VigdisProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til nafaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til jente2011Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til sweettortureProfilbildet til yanaProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Alexs
Profilbildet til Per SProfilbildet til .tvliseProfilbildet til bait69Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Anne72Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til jannis25Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til TheMissProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til jonas93Profilbildet til SussProfilbildet til kmfant

Mandrake

@mandrake
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje