Profilbildet til just myselfProfilbildet til SimProfilbildet til MizzyProfilbildet til DjeimiProfilbildet til lovebbwProfilbildet til AsveigProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til SupermannProfilbildet til MoaProfilbildet til sisunorProfilbildet til ErogenProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LeneaProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til smoker;)
Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til ZizouProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til AzathothProfilbildet til SylvesterProfilbildet til golfbearProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til buskerudProfilbildet til englevingerProfilbildet til latexthingProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Chatrinetv

Mandrake

@mandrake
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje