Profilbildet til DorransProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til orro75Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til pellepoleProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til TorolavProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til LeticiaProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til leandroProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Mandrake
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Joey77Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Cato1977Profilbildet til IngunnProfilbildet til LarsnProfilbildet til temptationProfilbildet til lauraloveProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Per SProfilbildet til trisvikProfilbildet til Espen

Mandrake

@mandrake
aktiv 3 uker, 5 dager siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje