Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MelekProfilbildet til NåProfilbildet til LululuuProfilbildet til Kalle2Profilbildet til dogbayProfilbildet til oslokosProfilbildet til talkmanProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til mann oslProfilbildet til solaProfilbildet til AnMy99Profilbildet til IngegardProfilbildet til beitoProfilbildet til Lizzy
Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Nic94Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Julie00Profilbildet til PSYllonProfilbildet til j18elverumProfilbildet til DrulProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til KimmernProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Latex44Profilbildet til JiJiProfilbildet til ChivasProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til par3427

Mandrake

@mandrake
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje