Profilbildet til plusSProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til uzi69Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til SiljeProfilbildet til Just4youProfilbildet til NightdiverProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til jens41Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til LeneaProfilbildet til sola50Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_
Profilbildet til oslokosProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til jens41Profilbildet til henrkjarProfilbildet til shaftyProfilbildet til Per SProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til zethProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til GhroltProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MortenBProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Trudelutt

Mandrake

@mandrake
aktiv 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje