Profilbildet til SvetikProfilbildet til SamehadaProfilbildet til kennethProfilbildet til XL KukkProfilbildet til staalmannenProfilbildet til dogbayProfilbildet til mindwtoProfilbildet til jannis25Profilbildet til JustinProfilbildet til MrbigProfilbildet til Lica89Profilbildet til Donatello21Profilbildet til beitoProfilbildet til parivestProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Dark Angel
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til *Punky*Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til bergenm30Profilbildet til kajabiProfilbildet til qwerty19Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til På_søkProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til westpar76Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Dorcas
  • 2 år, 9 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 2 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje