Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Haakon92Profilbildet til JosepProfilbildet til testomanProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til ChivasProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Man30303Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ingoladProfilbildet til julie
Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til wille455Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Osl38Profilbildet til SadominatorProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SiljeProfilbildet til No StringsProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til henrkjarProfilbildet til ElviraProfilbildet til xtrProfilbildet til Donatello21Profilbildet til MeeowProfilbildet til Joey77
  • 2 år, 5 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 2 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje