Profilbildet til Linda_25Profilbildet til cat68Profilbildet til MusashiProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MiaBProfilbildet til love one anotherProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til *Punky*Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til windel999Profilbildet til dia***Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til NightdiverProfilbildet til baker
Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til joniProfilbildet til Oslo27Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til lalaparProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til miss76Profilbildet til tinaProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til stuve92Profilbildet til mann oslProfilbildet til toro60
  • 2 år, 2 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 2 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje