Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til ValeriaProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til L_KProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til frekkis71Profilbildet til talkmanProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Nic94Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Mjau Lhmr
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til LovestarProfilbildet til sabriinaProfilbildet til MizzyProfilbildet til AlesioProfilbildet til stuve92Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til jente2011Profilbildet til Skeva91Profilbildet til zethProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til SakoProfilbildet til Ruien
  • 1 år, 9 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 1 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje