Profilbildet til YouwishProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ZaxProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MortenBProfilbildet til Leto78Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Anne72Profilbildet til CalaDorProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til TheRose49Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til HardRockProfilbildet til komigje69
Profilbildet til julieProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til shinY_Profilbildet til ReidarProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Joachim*Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til temptationProfilbildet til DjeimiProfilbildet til BittenProfilbildet til plusSProfilbildet til GogT1971
  • 1 år, 10 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 1 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje