Profilbildet til Slappen72Profilbildet til TuttaProfilbildet til elghodeProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Per SProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til CulprateProfilbildet til NeonProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til testomanProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til .tvlise
Profilbildet til BluwProfilbildet til nelg90Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til hgsd1Profilbildet til mark04Profilbildet til StaaleProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til kennethProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Tony21Profilbildet til RockDudeProfilbildet til NåProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til mrroyalProfilbildet til love one another
  • 2 år, 8 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje