Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til IngegardProfilbildet til veilchenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til elghodeProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til MaykieProfilbildet til MannValdresProfilbildet til hank95Profilbildet til burndocProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til RantazticProfilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til norseman9Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til .tvliseProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til latino123Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til SnæxProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Per SProfilbildet til CulprateProfilbildet til Joey77Profilbildet til silverProfilbildet til coolchic101
  • 2 år, 4 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje