Profilbildet til babybooProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til guttenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til DorcasProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til pierceddickProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til kmfantProfilbildet til BrumProfilbildet til carogirlProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Kalle2
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til love one anotherProfilbildet til AzathothProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Kate WProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til kennedy85Profilbildet til badboy1986Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til LizzyProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Babygirl85
  • 2 år, 1 måned siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 2 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje