Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MelekProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BecksProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til spruksProfilbildet til kaiasoProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til GoldenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til KiwienProfilbildet til LululuuProfilbildet til Man30303
Profilbildet til Andersen89Profilbildet til BotanicalProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Anne72Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til cat68Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til NylongummiProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til colargol
  • 2 år, 4 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake endret profilbildet sitt 2 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje