Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til SupermannProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til sanjaProfilbildet til KaisaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til dewill77Profilbildet til HazeProfilbildet til bakerProfilbildet til StavangerProfilbildet til sexy panda
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til JustinProfilbildet til LovestarProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til sabriinaProfilbildet til ingoladProfilbildet til BjornchProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til LeticiaProfilbildet til 1Lekent-parProfilbildet til agderProfilbildet til Torill1979Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til urokraake
  • 1 år, 8 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake endret profilbildet sitt 1 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje