Profilbildet til -MissV-Profilbildet til FreshnessProfilbildet til KjellarProfilbildet til MikeProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til AlekProfilbildet til kajabiProfilbildet til ToremannProfilbildet til MaykieProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til VigdisProfilbildet til AngelManProfilbildet til MummiMamma
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til xantippeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Reisende40Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til troendern93Profilbildet til Mossing34Profilbildet til AzathothProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til nelg90Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Singel49Profilbildet til Tigergutten82
  • 2 år, 8 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake endret profilbildet sitt 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje