Profilbildet til GogT1971Profilbildet til stian93Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til DorcasProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til VildeeeProfilbildet til faithProfilbildet til Torill1979Profilbildet til CarrieProfilbildet til ReidarProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Handyman31Profilbildet til hawe35Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MannPåHotell
Profilbildet til Slave g23Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til ChrisCProfilbildet til RixnProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til 33Profilbildet til RuienProfilbildet til JimBodenProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til CleoProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Difference___Profilbildet til Adrian23år
  • 1 år, 10 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake endret profilbildet sitt 1 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje