Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til testomanProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Slave g23Profilbildet til wille455Profilbildet til HazeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til BiparProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Nallexy
Profilbildet til ZizouProfilbildet til StianProfilbildet til UerfarenProfilbildet til SherylProfilbildet til ZaxProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LåtteProfilbildet til KristiansenProfilbildet til shivaProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til bwillyProfilbildet til Anne72Profilbildet til MehtevasProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til gummihelge
  • 2 år, 1 måned siden

    Mandrake

    Mandrake endret profilbildet sitt 2 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje