Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til AngelManProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til NåProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til JiJiProfilbildet til CharlesProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til røyskattaProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Jærgutten
Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til LamatryneProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til maritaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til nada000Profilbildet til JimBodenProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Snæx

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje