Profilbildet til BergenoProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til silverProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til xtrProfilbildet til AngelManProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til SiljeProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til miss76Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SylvesterProfilbildet til KennethR88
Profilbildet til Lica89Profilbildet til RomeoProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til joniProfilbildet til ElleseusProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til BergenoProfilbildet til OralProfilbildet til Thea92Profilbildet til Solros72Profilbildet til AndiiProfilbildet til AlekProfilbildet til KosMusProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Latex44
  • 1 år, 10 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 1 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje