Profilbildet til ZizouProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til ballderProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til nada000Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Ready4funProfilbildet til KarinagayProfilbildet til LadyStarProfilbildet til NjordProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Mossing34Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Oslo27
Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til shivaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Lill17Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til hotnoProfilbildet til CleoProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til trisvik
  • 2 år, 3 måneder siden

    Mandrake

    Mandrake‘s profil ble oppdatert 2 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje