Profilbildet til nord88Profilbildet til shivaProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til SpindelProfilbildet til BadboyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til *Punky*Profilbildet til @nn@Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Trh1980Profilbildet til NordlandProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til MatteSt
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til MissyMooProfilbildet til ElyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MM77Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til maler.nProfilbildet til RJProfilbildet til Angel4uProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Suss

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje