Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til babybooProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til mrtoreProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til krsflortProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til MidasProfilbildet til EspenProfilbildet til AndyrjProfilbildet til hotnoProfilbildet til Høvikmann46
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til RubberkingProfilbildet til TuttaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til JærguttenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til KristiansenProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til BiparProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til sanjaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til LåtteProfilbildet til Ntrøndere

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje