Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til bergen89Profilbildet til StaaleProfilbildet til AndroidProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til SupermannProfilbildet til Torill1979Profilbildet til naitsProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Latex44
Profilbildet til mann oslProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til shaftyProfilbildet til qwerty19Profilbildet til SakoProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til LadyStarProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til parivestProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til SvetikProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Natasha93

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje