Profilbildet til latexthingProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til KennethR88Profilbildet til HebroProfilbildet til Helene89Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til solaProfilbildet til ManimalProfilbildet til stian93Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til AskimMannProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Golden Brown Oslo
Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til NåProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til norseman9Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SadominatorProfilbildet til TigerProfilbildet til colargolProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til ShineProfilbildet til Kaisa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje