Profilbildet til just myselfProfilbildet til kennedy85Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til westpar76Profilbildet til AinaCdProfilbildet til AlesioProfilbildet til runAProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til UerfarenProfilbildet til NåProfilbildet til skurk3Profilbildet til stor pungProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Golden Brown Oslo
Profilbildet til xdresserProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BecksProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til kennethProfilbildet til ChrisCProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til IronheartProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til vanosm52Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til LululuuProfilbildet til AlekProfilbildet til Lica89Profilbildet til Just4youProfilbildet til tronderpar91

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje