Profilbildet til Oslo27Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bergenm30Profilbildet til MolliProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MM77Profilbildet til monique tvProfilbildet til HazeProfilbildet til bamsefarProfilbildet til tinaProfilbildet til Just4youProfilbildet til johnrunProfilbildet til Rixn
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til julieProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til dogbayProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ArielProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til hawe35Profilbildet til LizzyProfilbildet til SammiProfilbildet til AlexsProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Justin

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje