Profilbildet til NallexyProfilbildet til MariusProfilbildet til LilliMyProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til Ready4funProfilbildet til SamehadaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til NinnaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til jenandProfilbildet til MannValdresProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til pellepole
Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til shinY_Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til ak00nProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Per SProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Ready4funProfilbildet til MelekProfilbildet til hotfishProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SiljeProfilbildet til Sea_sailor

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje