Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til SigvegalProfilbildet til JiJiProfilbildet til GoldenProfilbildet til lauraloveProfilbildet til BluwProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til VictorProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til babybooProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til BergenBiSugerDeg
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til lalaparProfilbildet til GoldenProfilbildet til oslokosProfilbildet til KimmernProfilbildet til kinky667Profilbildet til Thea92Profilbildet til CulprateProfilbildet til LarsnProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ArielProfilbildet til mizzyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til love one another

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje