Profilbildet til jannis25Profilbildet til kennedy85Profilbildet til IrenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til JiJiProfilbildet til 2KosProfilbildet til BittenProfilbildet til runAProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til SKubrickProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til NightdiverProfilbildet til xdresser
Profilbildet til .LisetvProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Angel84Profilbildet til røyskattaProfilbildet til MrbigProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til ellenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til JaNuSProfilbildet til HazeProfilbildet til ingoladProfilbildet til Javhax

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje