Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Joey77Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til colargolProfilbildet til KosMusProfilbildet til VigdisProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ninatvProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kv
Profilbildet til SnæxProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til uzi69Profilbildet til AndiiProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til JontassProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SammiProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til BergenoProfilbildet til AyakachanProfilbildet til LangbeinProfilbildet til petzlProfilbildet til Merethe21

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje