Profilbildet til MidasProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til mann oslProfilbildet til Klar 79Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til bbck osloProfilbildet til NannaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Par på camProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til pvcloveProfilbildet til TearyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Anne72Profilbildet til jan50
Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ArousalProfilbildet til SussProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ingoladProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til gameroslProfilbildet til SuzProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til cat68Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Ruien

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje