Profilbildet til blaithinProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til pitt76Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ninatvProfilbildet til IngegardProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til JontassProfilbildet til LarsnProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ElviraProfilbildet til HommeProfilbildet til !Eivind30@Rygge!
Profilbildet til xtrProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SuzProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til BluwProfilbildet til Joey77Profilbildet til maler.nProfilbildet til synnyProfilbildet til kmfantProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Linda_25

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje