Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Plu2Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til nord88Profilbildet til mindwtoProfilbildet til SigvegalProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til SoffiProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til vanosm52Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til johnrunProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Klar 79
Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Hilde79Profilbildet til BluwProfilbildet til InnlandetProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til TordenspydProfilbildet til SvantepriProfilbildet til KiwienProfilbildet til LatexleahProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Skeva91

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje