Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til LåtteProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til talkmanProfilbildet til j18elverumProfilbildet til TearyProfilbildet til godsg1Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til just myselfProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Solros72Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til RantazticProfilbildet til @nn@Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til chipProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til jan50Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til dogbayProfilbildet til agderProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til DavinciProfilbildet til vickycd

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje