Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Modesty56Profilbildet til KennethR88Profilbildet til TheReaderProfilbildet til KjellarProfilbildet til Grom87Profilbildet til vickycdProfilbildet til NataProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til godheksaProfilbildet til jarlemann
Profilbildet til xtrProfilbildet til norseman9Profilbildet til ThomasassProfilbildet til RJProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til StavangerProfilbildet til ak00nProfilbildet til yanaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Angel4uProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til svensksnubbe

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje