Profilbildet til BergenoProfilbildet til TheRose49Profilbildet til AndiiProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til swedmanProfilbildet til ani5Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ChivasProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til carmellaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til mrroyal
Profilbildet til fridafridaProfilbildet til sluggernProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til carogirlProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til trisvikProfilbildet til Angel4uProfilbildet til ScorpionProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Nic94Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til HardRockProfilbildet til YouwishProfilbildet til IngegardProfilbildet til hank95

Mandrake

@mandrake
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje