Profilbildet til jente2011Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til VildeeeProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til agderProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Lars80Profilbildet til Tine cdProfilbildet til windel999
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til bby123Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Jan46Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til RosjerProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til TigerProfilbildet til TearyProfilbildet til hgsd1

Mandrake

@mandrake
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje