Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til AfroManProfilbildet til hotnoProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Joey77Profilbildet til BBW28Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til L_KProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til NordlandProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til ShineProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til petzlProfilbildet til VigdisProfilbildet til TabbeProfilbildet til SvetikProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til MandrakeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til PlatinumProfilbildet til henrkjarProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SoffiProfilbildet til JosepProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LangbeinProfilbildet til nelg90

Mandrake

@mandrake
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje