Profilbildet til SuzProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til beitoProfilbildet til bergen89Profilbildet til RogermadsProfilbildet til maler.nProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til DorcasProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til harepusenProfilbildet til bamsefar
Profilbildet til guttenProfilbildet til jannis25Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til geddimannProfilbildet til sluggernProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til nattroseProfilbildet til faithProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til SiljeProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Joachim*Profilbildet til miss76

Mandrake

@mandrake
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje