Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til tinaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til poffenProfilbildet til Just4youProfilbildet til AlesioProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til CharlesProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til DrulProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til stianogvicky
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til nord88Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til MaykieProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Just4youProfilbildet til XL KukkProfilbildet til bwillyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til latexthingProfilbildet til Cato1977

Mandrake

@mandrake
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 21 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje