Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til TearyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til moss73Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til frekkis71Profilbildet til TordenspydProfilbildet til kinky667Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Reina21Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til mann oslProfilbildet til Bistvg
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til ninatvProfilbildet til jannis25Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Dotto81Profilbildet til snirlenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til godheksaProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Elskersexen

Mandrake

@mandrake
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 1 uke siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje