Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til SjtProfilbildet til sluggernProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MariusProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SupermannProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til mann oslProfilbildet til MrbigProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Haakon92Profilbildet til ReidarProfilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til frekkis71Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til SakoProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til MatteStProfilbildet til SammiProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til windel999Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til apeeass

Mandrake

@mandrake
aktiv 3 uker, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 30 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 uke, 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje