Profilbildet til jeanettekProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Mossing34Profilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til ChivasProfilbildet til RosjerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til MM77Profilbildet til KosMusProfilbildet til slaviProfilbildet til knutbrgProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Lissa
Profilbildet til TigerProfilbildet til DjeimiProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til carogirlProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til poffenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Tony21Profilbildet til SwededarterProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til TabbeProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Sigurd_Rise

Mandrake

@mandrake
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 51 sekunder siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 uke, 6 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje