Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Per SProfilbildet til JimBodenProfilbildet til bakerProfilbildet til ak00nProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til AndroidProfilbildet til talkmanProfilbildet til Man30303Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til Preci1ous69
Profilbildet til NeonProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Julie00Profilbildet til qwerty19Profilbildet til zethProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til orphansProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Just4youProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til ChrisCProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til EscobarProfilbildet til TordenspydProfilbildet til jannis25Profilbildet til Vildeee

Mandrake

@mandrake
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Mandrake

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Utforske hverandre

Hva jeg hater mest

uvitenhet og motvilje

Fritekst

Jente eller par som ønsker seg en elsker/venn med erfaring og som finner det naturlig å ta styringen søkes for faste treff. Jeg jobber med film, har barn, venner og et sosialt liv, savner allikevel noen som setter pris på oppmerksomhet. Jeg har erfaring og selvtillit uten å være for cocky – tror jeg da hehe!
Er en åpen og utforskende sympatisk rampete mann som liker å leke frekt!
Er ikke så opptatt av alder, men jeg syns aldersforskjell er spennende.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje