Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Trappani89Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til buskerudProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til sverre89Profilbildet til burndocProfilbildet til LissaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til testomanProfilbildet til VildeeeProfilbildet til ani5Profilbildet til Samehada
Profilbildet til SpindelProfilbildet til troendern93Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til AfroManProfilbildet til SvetikProfilbildet til BiparProfilbildet til Crazy92Profilbildet til AndroidProfilbildet til BjornchProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til ElinesProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Angel4uProfilbildet til jeanymaria

Mandrake

@mandrake
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Mandrake

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Utforske hverandre

Hva jeg hater mest

uvitenhet og motvilje

Fritekst

Jente eller par som ønsker seg en elsker/venn med erfaring og som finner det naturlig å ta styringen søkes for faste treff. Jeg jobber med film, har barn, venner og et sosialt liv, savner allikevel noen som setter pris på oppmerksomhet. Jeg har erfaring og selvtillit uten å være for cocky – tror jeg da hehe!
Er en åpen og utforskende sympatisk rampete mann som liker å leke frekt!
Er ikke så opptatt av alder, men jeg syns aldersforskjell er spennende.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje