Profilbildet til SimProfilbildet til NordlandProfilbildet til latino123Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Singel49Profilbildet til BadboyProfilbildet til hotnoProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Mr.XProfilbildet til InnlandetProfilbildet til vanosm52Profilbildet til nord88
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til LenemorProfilbildet til **WanjaProfilbildet til RixnProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til @nn@Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til IronheartProfilbildet til Linda_25Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Ready4funProfilbildet til MeeowProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Nic94Profilbildet til MizzyProfilbildet til smoker;)

Mandrake

@mandrake
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mandrake:Disse profilene har Mandrake besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Mandrake

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Utforske hverandre

Hva jeg hater mest

uvitenhet og motvilje

Fritekst

Jente eller par som ønsker seg en elsker/venn med erfaring og som finner det naturlig å ta styringen søkes for faste treff. Jeg jobber med film, har barn, venner og et sosialt liv, savner allikevel noen som setter pris på oppmerksomhet. Jeg har erfaring og selvtillit uten å være for cocky – tror jeg da hehe!
Er en åpen og utforskende sympatisk rampete mann som liker å leke frekt!
Er ikke så opptatt av alder, men jeg syns aldersforskjell er spennende.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje