Profilbildet til Tyber30Profilbildet til Par på camProfilbildet til Lars80Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MehtevasProfilbildet til RAPID4Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til RosjerProfilbildet til ErogenProfilbildet til zailoProfilbildet til BecksProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til TommybProfilbildet til Hilde79
Profilbildet til bergen89Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til KjellarProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til DjeimiProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til KaisaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til stuve92Profilbildet til Bergeno

Osl38

@mann2575
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje