Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til JupiterProfilbildet til kmfantProfilbildet til golfbearProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til m52aProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ExosProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til AlekProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til mizzyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til NinnaProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til ninatvProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til trond`enProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til ZaxProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til IronheartProfilbildet til MissProfilbildet til veilchenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til VigdisProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Nettstedet

Osl38

@mann2575
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje