Profilbildet til KjellarProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til På_søkProfilbildet til westpar76Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til FreshnessProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Helene89Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til mark04
Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til henrkjarProfilbildet til badboy1986Profilbildet til oslokosProfilbildet til Sublime81Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MeeowProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til troendern93Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Fresia4

Osl38

@mann2575
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje