Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til .tvliseProfilbildet til jenandProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til harepusenProfilbildet til Anne72Profilbildet til Haakon92Profilbildet til DodraugenProfilbildet til EspenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til trond`enProfilbildet til silverProfilbildet til GeiriProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Donatello21
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til hotfishProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til bergenm30Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til sanjaProfilbildet til AlekProfilbildet til stor pungProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Nic94Profilbildet til GhroltProfilbildet til HebroProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Trheim1977

Osl38

@mann2575
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje