Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til godsg1Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Grom87Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Anne72Profilbildet til stuve92Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til binittedal31Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til bait69Profilbildet til BotanicalProfilbildet til siwtheresee
Profilbildet til wille455Profilbildet til SakoProfilbildet til På_søkProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til kennethProfilbildet til CalaDorProfilbildet til SoffiProfilbildet til JavhaxProfilbildet til vesle 43Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til vårkåtProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til JustinProfilbildet til halloisProfilbildet til Kinkymaster

Osl38

@mann2575
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje