Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til MedusaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ReidarProfilbildet til SkårnesProfilbildet til virtuveProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til sluggernProfilbildet til vigdis 48
Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til AlekProfilbildet til Andersen89Profilbildet til røyskattaProfilbildet til KvastenProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til godheksaProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SammiProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til andy1988Profilbildet til InnlandetProfilbildet til BadboyProfilbildet til latex66

Osl38

@mann2575
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje