Profilbildet til MidasProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til AinaCdProfilbildet til gameroslProfilbildet til TengilProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Passivg19Profilbildet til SoffiProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til par3427Profilbildet til knutbrgProfilbildet til -MissV-Profilbildet til dogbayProfilbildet til Leto78Profilbildet til NATURISTEN
Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til jonas93Profilbildet til VigdisProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til TabbeProfilbildet til SiljeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til petzlProfilbildet til two-playfulProfilbildet til afrikarProfilbildet til sisunorProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BistvgProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Tengil

Osl38

@mann2575
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje