Profilbildet til YongProfilbildet til CalaDorProfilbildet til RockDudeProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til NåProfilbildet til xtrProfilbildet til fridafridaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til GhroltProfilbildet til sola50Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Kalle2Profilbildet til MeeowProfilbildet til BiTrine
Profilbildet til line tvProfilbildet til kjelli77Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til TeonilleProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Flekka18Profilbildet til TheRose49Profilbildet til plusSProfilbildet til Haakon92Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til kennethProfilbildet til IsDronninga47

Osl38

@mann2575
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje