Profilbildet til BittenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Donatello21Profilbildet til MM77Profilbildet til BillProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Haakon92Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til DjeimiProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til NåProfilbildet til Mandrake
Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Singel49Profilbildet til sola50Profilbildet til skurk3Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ak00nProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Fin g30Profilbildet til fridafrida

Osl38

@mann2575
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje