Profilbildet til ShjalomProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til DonGrisProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til GhroltProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Donatello21Profilbildet til krsflortProfilbildet til StianProfilbildet til @nn@Profilbildet til TheReaderProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til SoffiProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 år
Profilbildet til Tony21Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til IntrMannProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til TordenspydProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til vekten75Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Svetik

Osl38

@mann2575
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje