Profilbildet til Lars80Profilbildet til ChivasProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til kennethProfilbildet til vesle 43Profilbildet til SimProfilbildet til solaProfilbildet til No StringsProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til jente2011Profilbildet til AjscreamProfilbildet til NjordProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til AndyrjProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til agder
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til RJProfilbildet til ManimalProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til westpar76Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til nada000Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Siba44Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til sweettortureProfilbildet til JM28Profilbildet til MuscleDom
  • 4 år, 4 måneder siden

    Osl38

    Osl38 ble et registrert medlem 4 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje