Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til h_frodeProfilbildet til ole322Profilbildet til poopITboyProfilbildet til coolchic101Profilbildet til AvalonProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til buskerudProfilbildet til windel999Profilbildet til vesle 43Profilbildet til LokerProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til StrazoProfilbildet til EscobarProfilbildet til Torolav
Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til NettstedetProfilbildet til zethProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Stine1986Profilbildet til JiJiProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Mimmi51
  • 2 år, 11 måneder siden

    Osl38

    Osl38‘s profil ble oppdatert 2 år, 11 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje