Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til OralProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Fin g30Profilbildet til AlesioProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til ElleseusProfilbildet til DrulProfilbildet til HebroProfilbildet til zailoProfilbildet til sverre89Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til mrroyal
Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til faithProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til colargolProfilbildet til Bimann43Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Trh1980
  • 2 år, 11 måneder siden

    Osl38

    Osl38 endret profilbildet sitt 2 år, 11 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje